Home » About us

MBDcarpbaits Fresh Quality Baits

My Obsession

 

Leuk dat je onze website bezoekt en geïnteresseerd bent in onze producten
Je vraagt ​​je waarschijnlijk af wie we zijn nadat je ons hebt ontmoet op sociale media of van ons hebt gehoord, we zijn een leverancier die zich voornamelijk bezighoudt met Freezerbaits en Shelf LIfe Baits. zoals veel andere bedrijven in Nederland. We zullen niet beginnen te bellen dat we de beste zijn, maar hopen dat onze klanten dat doen, of we leveren betere boilies aan je.
Ga je de uitdaging aan om je trouwe aas terzijde te schuiven, om iets nieuws te proberen?


Wie zijn we.


MBDcarpbaits is een klein bedrijf dat is ontstaan ​​uit een passie voor vissen, dat begon als een 6-jarige die altijd met zijn vader op witte vis wilde vissen. Ik krijg het karpervirus op een latere leeftijd. Sinds die dag ben ik en zal ik altijd blijven vissen op karpers. Het maken van aas begon in mijn vroege stadium van karpervissen en sinds vandaag zet ik nog steeds aas met passie, die aan onze eisen voldoet.

Over onze producten.


zoals ik net heb gezegd, onze producten moeten aan onze eisen voldoen, dat wil zeggen dat onze producten op verschillende wateren worden getest.
Met de hulp van het MBDcarpbaits-team zorgen we ervoor dat we het product minstens 1 jaar testen, zodat we weten wat het product in elk seizoen doet. De kwaliteit van het product is belangrijk voor ons, net als de gezondheid van de vis. Daarom produceren we momenteel alleen Freezerbaits en houdbaarheidsartikelen. We gebruiken een andere methode om onze boilies te behouden.
Dit neemt niet weg dat ook boilies van Food Grade op een natuurlijke manier kunnen worden geconserveerd.
We maken onze boilies met een laag aanbod aan ingrediënten, zodat we de garantie kunnen geven over de versheid en kwaliteit van het product.
We berekenen de voedingswaarde van het product op ons excel-programma dat we speciaal hebben gemaakt, zodat we u een idee kunnen geven over het eiwit% vet% en koolhydraten%.